The Wolverine

Хю Джакман и Дарън Аронофски настояват, че предстоящият им филм за Върколака ще е много различен от първия и дори не би трябвало да се нарича продължение. И затова заглавието му ще е напълно неочакваното и нетипично… „The Wolverine”? За пореден път се запитваме дали всичко това не е просто една голяма, лоша шега.

Освен, че е споделил заглавието с Hitfix, Аронофски потвърждава, че оператор на филма ще е Матю Либатик, което всъщност е добра новина – той има опит с блокбастъри и комикс екранизации („Железният човек” и продължението му), но също така работи с Аронофски още от „Кодът Пи” насам.

Да преговорим: изключителен режисьор, страхотен оператор, интелигентен сценарист (Кристофър МакКуори), мутантите от Х-вселената и Хю Джакман. И въпреки това изпитваме само съмнения – благодарим ви „Fox” и Гавин Худ!

Също така ни прави впечатление, че изминалата година беше доста тежка за Аронофски – първо се раздели с Рейчъл Вайс, а сега работи по „The Wolverine”. Колко лош късмет може да понесе един режисьор?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments