След като вчера ни зарадва с най-добрата новина evah и предизвика 3 часа и 45 минути непрекъснато ровене из нета за разголени снимки (е, не беше съвсееем без прекъсване…), Оливия Уайлд днес направо ни разстрои с появата си в новия трейлър на „In Time”.

Последният клип, който ви показахме беше от Comic-Con и въпреки че беше значително по-дълъг, тя имаше точно една секунда поява. В този истински и доста динамичен трейлър има дори и реплики и смяна на гардероба, което щеше да е чудесна новина, ако не беше очевидната… краткотрайност на ролята й. Вижте какво имаме предвид:

(чрез WorstPreviews)

Този филм да си го гледат Тимбърлейк и Никъл, нас току-що ни отказаха. На Оливия Уайлд й изтича времето?! Fuck ’em! И за да сме абсолютно сигурни, че става дума за фантастика, шофьорът на автобуса не пуска Оливия Уайлд да се повози без пари. Оливия Уайлд! Вярно е на 50, но той откъде ще знае? Ние и на 50 – ама истински – пак няма да я върнем…

Оливия Уайлд

Ако ви се струва, че тази новина е неразумно съсредоточена върху Оливия (която – уви! – дори не е главната женска роля), писали сме предостатъчно за филма.

О, и между другото, режисьор на „In Time” е Андрю Никъл, а в ролите са още Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сейфрид, Килиън Мърфи, Алекс Петифър, Матю Бомър, Джони Галеки и др.

Премиерата е на 28 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments