Странно „дежа-вю” усещане събуждал този филм у хората, които го коментират покрай Сънданс – просто защото са го очаквали, а не се е появил там. Въпреки звездния актьорски екип, нещо не достигало – може точно това да са решили и фестивалните селекционери. Предлагаме да прецените сами – „жокер” е трейлърът на филма „Better Living Through Chemistry”, написан и режисиран от Джеф Мур и Дейвид Посаментие.

Историята е свежа, подходът – уж шантав, в ролите се вживяват Сам Рокуел, Оливия Уайлд, Мишел Монахан, Рей Лиота и Джейн Фонда, но някак си фабулата за фармацевт, който хлътва по богаташка с редовна употреба на медикаменти, лееекинко кънти на кухо.

Колкото и да си падаме по Оливия и колкото и безрезервно да приемаме всички шантави приумици на Рокуел, нещо във филма ни изглежда изкуствено. Или насила. Но – да не забравяме, че все пак (засега) съдим само по трейлър – може да се окажем в грешка.

Better Living Through Chemistry - плакат

За момента одата за химичните съединения ще се появи на екран в Щатите в средата на март, разпространяван от Samuel Goldwyn Films.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *