Поради причини, многократно обсъждани в новините ни до момента, продължаваме да обръщаме специално внимание на рекламната кампания на „Разбивачът Ралф” („Wreck-It Ralph”).

Най-новото допълнение са един телевизионен спот, нов международен постер (в два варианта) и поредица от снимки. Вижте ги!

Разбивачът Ралф - плакат

Разбивачът Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) иска да бъде популярен, подобно на перфектния Fix-It Felix (Джак МакБреър), добрия герой в играта им. Проблемът е, че никой не обича злодеите. Затова, когато излиза модерната FPS игра с коравия образ Sergeant Calhoun (Джейн Линч), Ралф вижда своя път към героизъм и щастие. Той се промъква в играта с прост план – да спечели медал – но скоро проваля всичко и без да иска освобождава смъртоносен противник, който заплашва света на всички игри. Единствената надежда на Ралф? Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман), млад проблематичен „бъг” от игра с бонбонени колички, който може би ще успее да научи Ралф, какво означава да бъдеш добър. Но дали Ралф ще разбере, че е достатъчно добър, преди да настъпи „край на играта” за всички.

Режисьор на „Разбивачът Ралф” е Рич Мур, а оригиналните роли озвучават Джон К. Райли, Джак МакБреър, Джейн Линч, Сара Силвърман и Джейми Елман.

Премиерата е 2 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *