Оливия Уайлд

Ох, майчице!

Мислехме си, че в момента няма кино новина, която може да ни доведе до по-бърз припадък от нещо свързано с „Prometheus” – първата снимка от филма едва не ни капична – но явно сме грешали. Идеята Оливия Уайлд да играе порно актрисата Линда Ловлейс така ни претоварва физическите и психическите системи, че се наложи женското присъствие около нас да ни успокоява и да ни кара да си плискаме вода.

E! Online съобщават (чрез The Palylist), че Уайлд, която е една от най-горещите актриси в момента (само до края на годината ни предстои да я гледаме в четири филма: „Cowboys & Aliens”, „The Change-Up”, „Butter” и  „In Time”) се интересува от ролята на Ловлейс в единия от двата биографични проекта за порно актрисата, които се готвят в момента.

Става дума за версията на Роб Епстийн и Джефри Фридман („Вой”), която е изградена върху популярния роман на Ерик ДанвилThe Complete Linda Lovelace”, за която ви съобщихме преди време и в която трябваше да участват Джеймс Франко и Кейт Хъдзън. (Другата версия е „Inferno” на Матю Уайлдър, в която Малин Акерман замени Линзи Лохан като Ловлейс).

Ето какво казва самата Уайлд по случая:

„Ще бъде невероятна чест. Толкова яка роля е. Ловлейс е невероятна жена – откъде е тръгнала, участието й в „Deep Throat“ и работата й с Глория Стайнъм и Нора Ефрон. Наистина е невероятно.”

Ами, това е засега. Ще очакваме подробности и в момента, в който чуем нещо, ще ви съобщим. Сега отиваме да полегнем и да се поуспокоим малко, а после към църквата за изповед на нечисти мисли и молитва към кинобоговете Оливия да снима порно. Истинско, не това за Ловлейс. То е по между другото.

П. П. Забелязали ли сте какво се получава, когато търсите Оливия в Google, но вместо на латиница сте на кирилица?

Оливия Уайлд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Гледам, че всички, на които ние потребителите дължим този прекрасен роден сайт за кино споменават почти навсякъде филма „Prometheus”. То хубаво, че всички вие възлагата такива огромни наджди на този филм (поради причината, че навсякъъде само за него говорите), но все пак не е ли редно да изчакмае все пак филма да е появи на екран и тогава да го оценим подобаващо. Аз лично се надявам вилма да е доста качетсвен. 🙂

  2. @Val
    Не съм го гледал, ще си ги потърся. Обичам такива филми.
    Обаче автора на поста как е нахранил единия пич, който се е хванал за носа преди да скочи в басейна… 🙂 🙂

    @Gogoto
    Ще призная само ако стане! 🙂 Ако не получи, това ще е неоспоримото доказателство за отсъствието му! 🙂

  3. @Калин
    Чак навсякъде… 🙂
    И при „Prometheus” случаят е „Велик, до доказване на противното!“, а не обратното! 🙂