Бари Левинсън и Ал Пачино

Преди точно един месец ви съобщихме за „Gotti: Three Generations”, мащабния мафиотски проект, който Бари Левинсън и Ал Пачино подготвят и чийто снимачен период се очаква да започне в края на годината. Явно „Gotti” е особено амбициозен филм, защото докато тече подготовката за него, режисьорът и звездата възнамеряват да снимат още една много обещаваща драма, екранизация по „The Humbling” на Филип Рот.

Според Deadline Пачино ще изпълнява главната роля на застаряващ актьор, който започва първоначално възстановяваща силите му връзка с по-млада жена, но засега не е ясно коя актриса ще се заеме с главната женска роля. Сценарият вече е готов (дело на Левинсън, Бък Хенри и Михал Зебеде) и в момента режисьорът допълва актьорския си екип. Изненадващо, има достатъчно време – „The Humbling” ще се снима есента и за разлика от „Gotti: Three Generations” няма да отнеме много време, защото е категорично по-скромен като мащаб (а със сигурност и като бюджет). Но не и като амбиции – имайки предвид литературната основа, „The Humbling” е сериозно предизвикателство и се радваме, че точно Пачино и Левинсън ще се заемат с него.

На 65 години, някогашната театрална звезда Саймън Акслър преживява сериозна криза – вече не може да играе, жена му го напуска и той влиза в болница, за да лекува самоубийствените си наклонности. След това се оттегля в провинцията, където се среща с вече порасналата дъщеря на стари приятели. Тя е на 40, но определено младее и въпреки разликата във възрастта и нейното хомосексуално минало, двамата се хвърлят в невъздържана афера.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Мега трио : Пачино – Бари Левинсън – Филип Рот.

    Което означава потенциален шедьовър!

  2. Чудесна новина! Филип Рот ми е слабост и нямам търпение да видя резултата от комбинацията с Пачино и Левинсън. 🙂