Последният ергенски запой 2

Въпреки че „Последният ергенски запой” ни допада доста, някак си въобще не се вълнуваме от предстоящото продължение (което се очаква по кината през май), а малкото ентусиазъм, който имахме, бе убит, след като от екипа, поради чисто политически причини, решиха да не взимат Мел Гибсън. Както знаете, той бе заменен от Лиъм Нийсън, който ни е любимец, но ние смятаме, че Гибсън щеше е по-добрият избор за ролята. Но както и да е, общо взето само участието на Кен Джонг (горе долу) поддържаше беглия ни интерес.

Нещата останаха на същото ниво и след излизането на първата официална снимка, която беше просто… ами, обикновена и очаквана. Сега обаче, благодарение на EW, които представят нова снимка от филма, нещата вземат лек обрат и вече чувстваме леко вълнение. Явно просто сме имали нужда от поне мъничко загатване за простотийка, която е една от най-главните причини да гледаме подобен род филми (какво да направим, просто обичаме такива неща), а тази снимка предлага точно това.

Последният ергенски запой 2

Какво да кажем просто? Вижте ги само: Галафанакис е абсолютен изрУд (или просто галфон?) с тази тениска и бръснатата си тиква; Ед Хелмс е пълен кретен с татуировката на лицето си, която (бас държим) не си спомня къде и как си я е направил; Брадли Купър с нечовешката си ризка и видът си на пернишки турбогъзар май е виждал и по-добри дни… И, разбира се, странната маймунка с яке на „Стоунс”. Вярно е, че не е тигър, но все пак! Определено сме доволни и сега чакаме трейлър.

След събитията в първия филм Фил (Брадли Купър), Стю (Ед Хелмс), Алан (Зак Галафанакис) и Дъг (Джъстин Барта) заминават за екзотичния Тайланд, за да празнуват сватбата на Стю. След незабравимото ергенско парти във Вегас , Стю е решен да не поема рискове и се спира на лек пред-сватбен обяд. Както често става в такива случаи обаче, нещата не винаги протичат така, както са планирани. Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас, но каквото става в Тайланд, просто не можете да си го представите.

Тод Филипс се завръща като режисьор, а в останалите роли ще видим Кен Джонг, Джулиет Луис, Майк Тайсън, Джейми Чънг и Лиъм Нийсън.

Българската премиера е на 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *