Край на „плашилата“ – време е за „шегаджиите“! Само дето ще трябва публиката да се запознае наново с Майк и Съли. Най-вероятно дечицата, които се радваха заедно с малката безстрашна Бу (помните ли как чаровно наричаше „Котенце!“ синьото космато „страшилище“ Съли?) на разноцветните таласъми, надпреварващи се да събират детски писъци в специални контейнери, вече си имат свои дечица.

Първият „Таласъми ООД“ се появи на екран преди две десетилетия и добре си спомняме, че предизвика фурор. Продължението с университетската предистория на Майк Уазовски и Джеймс П. Съливан от 2013 година някак се промъкна „между капките“, а през 2021 Disney+ са решени да стъпят „чудовищно“ в домовете на хората – и да си „зарибят“ честно и почтено следващите поколения.

Ето как стоят нещата в „Monsters at Work“:

Най-хубавото в тази приемственост между поколенията са неизменните гласове – Били Кристъл и Джон Гудман отново са в ролите на зелената едноока топчица и синьо-лилавия мъхест гигант. И понеже горивото за таласъмския град може да бъде създадено както от писъци, така и от смях (при това десет пъти по-ефективно и този факт беше проверен на практика с Бу, която много се забавляваше с двамата си „закрилници“), Уазовски и Съли са поставени като отговорници във фабриката, а целта на всички вече е да разсмиват малките мушмороци от човешката реалност. Видяхте какво става, когато заблудено чудовище кандидатства за работа с мисълта, че би бил полезен в… плашенето. Оказва се, че преквалифицирането в „шегаджия“ отнема известно време.

Ето тук и едно по-кратичко тийзърче, от преди няколко седмици:

Освен Кристъл и Гудман, в „Monsters at Work“ участват с гласовете си още Минди Кейлинг, Бен Фелдман, Хенри Уинклър, Лукас Неф, Алана Убах, Айша Тайлър, Дженифър Тили, Стивън Стантън, Джон Ратценбергер, Бони Хънт и др. Били Кристъл е непоправим оптимист и въпреки забавянето на пускането на тв-епизодите (разбира се, заради пандемията!), той споделя, че всички са си прекарали чудесно и страхотно са се забавлявали, докато са работели по сериала. Негов изпълнителен продуцент е ветеранът в изкуството на анимацията Бобс Ганауей („Micky Mouse Clubhouse“, „Planes: Fire & Rescue“).

Премиерата на поредицата в стрийминг-канала на вездесъщите Disney е на 7 юли 2021. Интересно ни е дали приключенията на таласъмите ще им бъдат забавни на сегашните дечурлига?!

 

 

monsters_at_work_poster-20210615

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *