Джеф Бриджис

Не сме писали нищо за подготвяната от Робърт Швентке („БСП”) комиксова екранизация на “R.I.P.D – Rest in Peace Department”, откакто споменахме, че Зак Галифанакис е получил предложение да изпълни една от главните роли, но както може би знаете, той отказа.

Сега The Wrap съобщават, че неговото място ще заеме носителят на „Оскар” Джеф Бриджис (ох, само колко яко звучи), с което проектът директно се изстрелва няколко места нагоре в класацията ни за очаквани филмови заглавия. Той ще изпълнява ролята на Рой Пауъл, който е описван от продуцента Нийл Мориц като “стрелец, мъртъв от стотици години”.

Ако сте пропуснали предишните ни новини, „R.I.P.D” е екранизация по едноименния комикс на „Dark Horse” и разказва за управление (R.I.P.D.), където мъртви полицаи се грижат за прилагането на закона. Главният герой Никълъс Круз, който ще се изпълнява от Райън Рейнолдс, е убит от неизвестен извършител и за да разкрие убиеца си, се нагърбва със 100 години служба в управлението.

Снимките на филма би трябвало да започнат през септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. хехехе това се казва "равностойна" смяна … Зак Галифанакис за Джеф Бриджис …. !!!! Ако може да сменят и Райън Рейнолдс … вече ще съм доволен !

 2. е, мислиш ли, че би приел подобна (на-описаната-по-горе-Рейнолдова) роля?! имам друга представа за личния ти бог 😉

 3. @Къди

  What do you mean?

  Това ми прозвуча, като изказване на някои от неориентираните тийннейдъри, които попадат тук по случайност. Къдиии!!!!

 4. Не твърдя, че познавам из основи творчеството на безспорно великия Даниел Дей Луис, обаче ако се замислиш какви роли има до момента – като започнеш от "A Room with a View", "Непоносимата лекота на битието", "Моят ляв крак", "Последният мохикан", "Невинни години", "В името на отца", "The Crucible", (с извинение за английските заглавия, не помня превода на български), "Бандите на Ню Йорк", "Ще се лее кръв", "Девет". Не мога да предположа, че ще прояви интерес към персонаж, който притежава комиксов елемент. Не съм информирана за личните му пристрастия, не зная подробности за интересите му като човек – съдя само по ролите му до момента (във филмите, които аз съм гледала). Е, няма как да се поблазни да влезе в екшън ролята на мъртъв полицай! Докато колосът Бриджис е правил какви ли не експерименти с актьорските си превъплъщения – и от него всичко очаквам! Съвсем възможно е и да греша, ама се изказвам аргументирано, за разлика от неориентираните 😉 Много харесвам и уважавам Дей Луис, и наистина някои негови роли са Гениални, но това не значи със сигурност, че ще се пъхне в един от любимите ти жанрове 😛

 5. @Къди

  А-ха-ха-ха-ха! Ти не си добре! Чак и анализ на ролите му направи. 🙂 Да нямаш тежък ден в офиса? 🙂 🙂 🙂

  Много ясно, че няма да прояви интерес към такава роля. Това беше МАЙТАП. 🙂 Който е за моя сметка, между другото, защото с Господ шега не бива! 🙂 🙂