Дейвид Финчър - „Клеопатра”

След като Джеймс Камерън замина за Пандора, а Пол Грийнграс стегна куфарите за Мемфис, идва ред на Дейвид Финчър като потенциален режисьор на „Cleopatra”, който всички наричат „Клеопатра” с Анджелина, въпреки че интересът на Жоли така и не беше потвърден. Идеята Финчър да режисира мащабен Холивудски блокбастър ни звучи чудесно, но каквото и да разправят от Deadline, шансовете не са никак големи и по всичко личи, че това е просто поредната идея на Скот Рудин.

Рудин е общо взето единственото сигурно име в цялата история – той е продуцент на филма и явно държи да го доведе до завършек. При това очевидно иска да е с качествен режисьор. Всичко това е чудесно, но защо трябва да обявява всяка своя хрумка, без нищо да е сигурно? Само ни дразни с идеи и предположения, а после се оказва, че режисьорът, който си е харесал, въобще няма време да се обърне, камо ли да снима „Клеопатра”. Това беше проблемът с първите две (доста впечатляващи) имена, това е проблемът и с Финчър. Все пак той трябва да режисира „The Girl Who Played With Fire” (продължението на „The Girl With the Dragon Tattoo”, по който работи заедно с Рудин, продуцент и на „Социалната мрежа”), а след това и обещания „20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo”, а някой ден може би дори и „Среща с Рама”.

С две думи, така наречената новина, че Дейвид Финчър ще режисира Анджелина Жоли в „Клеопатра” си е чисто и просто предположение, но от друга страна едва ли е пълна измислица. А ако все още не сте наясно за кой проект става дума или просто искате да си припомните сюжета, можете да го направите тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *