Това е Тереза Палмър, която си струва да бъде изпапкана, независимо дали сте зомбита или не!

Ако не ни лъже поизморената и разядена от токсини памет, последният път, когато ви занимавахме с екранизацията на романа „Топли тела“, беше по времето, когато се появиха първите (сравнително нелепи) снимки от филма. Романтичният хорър на Джонатан Левийн, разкаващ за любовта между зомби и някаква тийн-сладурана в един пост-апокалиптичен свят, първоначално беше насрочен за отминалото лято, но в крайна сметка премиерната дата е фиксирана в момента за 1 февруари следващата година. Все още нямаме трейлър, но пък се появи този не особено впечатляващ постер:

Нов постер на „Топли тела“

Накратко: струва ни се доста тъп и невдъхновен, а таглайнът извиква у нас болезнени асоциации с някакъв лигав emocore, което е още по-тревожно. Някой, който е по-бегло запознат с материала, сигурно би се удивил от нашето учудване, но истина е, че романът „Топли тела“ (издаден миналата година и у нас, можете да прочетете хвалебствено ревю за него тук) всъщност не е никак лош и няма много общо с вампирската вълна от латентни хомосексуални кръвопийци със светещ епидермис, нито с блудкавия и аматьрски порно-абсурд (в сив нюанс, но с кафяв оттенък), взривил наскоро световните книжарници. Авторът Айзък Мериън по-скоро е написал една некрофилска приказка за подрастващи, изпълнена с кръв, мозък и депресия, която ако не толкова като сюжет, то поне като стил е повече от симптатична. Та, затова и имаме (някакви) надежди за екранната версия на бестселъра.

Левийн режисира в „Warm Bodies” Никълъс Холт, Тереза Палмър, Джон Малкович, Дейв Франко, Роб Кордри и Анали Типтън. Зимата е хем близо, хем далече, затова докато чакаме адаптацията, ще се греем с чудесно стартиралия трети сезон на „Живите мъртви“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *