20 000 левги под водата за Дейвид Финчър

Изглежда, че абсолютно всички са изненадани от тази новина и няма как да бъде иначе, след като Дейвид Финчър е последният човек който идва на ум, след като чуете „Disney” и блокбастър. Изглежда обаче, случаят е точно такъв, защото от THR съобщават, че той е бил потърсен от един от шефовете на „Disney” Шон Бейли, при това само броени дни след като те обявиха, че изоставят проекта на МакДжи, защото е прекалено мрачен за новата политика на студиото. Чудно ни е дали МакДжи е предложил нещо по-мрачно от атмосферата на „Седем”, „Боен клуб” или „Зодиак” или от „Disney” са си потърсили причина да го освободят и да наемат, да ни прощава МакДжи – ние адски харесваме „Ангелите на Чарли”, ама все пак… – истински режисьор.

Каквато и да е причината, ние сме доволни от това развитие на нещата. Още повече идва обещанието, че Финчър и сценаристът на проекта Скот Бърнс („Ултиматумът на Борн” „The Informant”), който е нает да напише нов вариант на сценария, ще работят в „традицията на „Star Wars” и „Империята отвръща на удара”. Целта е да бъде визуално впечатляващо”. Какво повече може да иска човек?

Преди това обаче, Финчър по всяка вероятност ще режисира римейка на „The Girl With the Dragon Tattoo”, а на нас ни предстои да видим как се е справил с филма за създаването на Facebook „The Social Network”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *