La Piel que Habito

Какво да ви кажем? Дори и преди да видим първата снимка и… анатомичния плакат и сега тази лично според нас уникална поредица постери на „La Piel que Habito(„The Skin That I Inhabit”) новият филм на Педро Алмодовар присъстваше в челните места на „must see” списъка ни за 2011, първо (с риск да се повторим) заради факта, че след 20-годишна пауза Алмодовар отново работи с Антонио Бандерас, и второ и далеч по-важно филмът ще има хорър чувствителност и елементи – самият Алмодовар го потвърждaва: „Трудно е да определя филма, макар че е много близък до хорър жанра. Това e най-тежкият филм, който съм писал, а героят на Бандерас е брутален.”

В потвърждение на тази думи идват и тези нови плакати, представени от  3Xtras (via The Playlist), които както вече ви споменахме намираме за уникални и които са като излезли от рекламна кампания на някакъв „torture porn” хорър. Вижте ги!

La Piel que Habito

La Piel que Habito

La Piel que Habito

La Piel que Habito

„La Piel que Habito” е екранизация на романа на Тиери Жонке „Mygale” („Тарантула”), който разказва за отмъщението на извратен пластичен хирург, който търси справедливост за изнасилената си дъщеря, докато държи жена си затворена в мазето на дома си, насилвайки я да извършва унизителни сексуални актове с непознати. В крайна сметка той хваща виновника и твърдо решен да получи бруталното си отмъщение, между него и жертвата му се развиват двусмислени садомазохистични отношения.

Освен Антонио Бандерас в ролите ще видим любимата ни Елена Аная, Мариса Паредес, Роберто Аламо, Бланка Суарес, Едуард Фернандес, Хосе Луис Гомес, Тереза Манреса и др.

Премиерата на филма ще бъде на фестива в Кан през май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *