Докато чакаме първия трейлър на „То”, получаваме друга интересна новина с адрес Стивън Кинг. Късно снощи Hulu представиха тийзър на нов мистериозен проект на Краля и Джей Джей Ейбрамс, които отново ще работят заедно след успеха им с „22 ноември 1963” („11.22.63”).

Проектът е озаглавен „Castle Rock” и засега не се знаят много подробности за това, което ни очаква (щяхме да се изненадаме, ако беше обратното, все пак е замесено името на Ейбрамс). THR споменават, че става дума за антология, която преплита герои и теми от всички творби на Кинг, които се развиват в Касъл Рок (или в които е просто споменат). Също така, всеки сезон ще следва отделна група герои и сюжетни линии, но част от тях ще се появяват и в следващите сезони.

Вижте тийзъра.

В добавка, в официалния тиутър канал на продуцентската компания на Джей Джей Ейбрамс Bad Robot се появи и снимка (отправяща към тийзъра), която задава въпроса „What is the hoax in the forest?”. Дали става въпрос за някаква улика за сюжета и какъв е отговорът на този въпрос нямаме никаква идея, но сме сигурни, че „Интернет” ще знае.

Като фенове на Стивън Кинг ще очакваме и ще следим „Castle Rock” с повече от голям интерес и се надяваме на нещо с качествата и със стила на „Stranger Things”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Хахахахахахахахахах, пуснах една сълза. Stranger Things очевидно стана по-голям и по-известен отколкото „духовния си баща“. Иначе да – в световете на Кинг има толкова много странични истории, които могат да бъдат разказани, че просто не е истина. Отделно ако Кинг помага активно за развитието на историите, а не е само „продуцент“ или нещо подобно.

  2. „Отделно ако Кинг помага активно за развитието на историите“ Много си зле.