Денят на независимостта

Вчера, рано сутринта наше време, се състоя Q&A лайвстриймът „Independence Day Live”, на който Роланд Емерих и актьорският екип на предстоящото продължение на 90-тарската катастрофична блокбастър класика „Денят на независимостта” разкриха куп подробности за филма, като един от акцентите беше обявяването на заглавието му – „Independence Day Resurgence”.

Вижте официалното видео, представящо заглавието, както и доста по-красивия плакатен „title treatment”, предлагащ поглед отвисоко.

плакат

Наравно със заглавието, на събитието бяха показани и част от декорите на филма, както и впечатляващият Moon Tug – превозното средство, което според колегите, присъствали на живо на събитието, ще ни измъкне от „прага на унищожението”. Вижте официалната снимка на лунохода и няколко направени от колегите от Collider.

Роланд Емерих

В добавка ви предлагаме да хвърлите едно око на 30-минутно видео от събитието, а ако нямате време, вижте 3-минутния вариант с някои от по-важните акценти. Най-долу може да откриете и официалния синопсис.

След като „Денят на независимостта” предефинира блокбастърите, следващата епична част от историята ще предложи глобална катастрофа с невъобразими мащаби. Използвайки извънземна технология, земните нации са се обединили, създавайки огромна защитна програма, която да пази планетата ни. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна сила на извънземните. Само находчивостта на няколко смели мъже и жени може да спаси света ни от пълно унищожение.

Режисьор на „Independence Day Resurgence” е Роланд Емерих, а в ролите са Джеф Голдблум, Бил Пулман, Майка Монро, Лиъм Хемсуърт, Джеси Ъшър, Джоуи Кинг, Сила Уорд, Уилям Фикнър, Брент Спайнър, Вивика А. Фокс, Angelababy, Шарлот Гейнсбур, Джъд Хърш и други.

Премиерата е 24 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. и аз да изкопам нещо старо……… трейлърът кърти….според мен.
    Само дето Биг Уил ми липсва, ама