"La Piel que Habito" - Антонио Бандерас и Елена Аная

2011 започна добре с първата снимка от „La Piel que Habito”, който след доста години, отново ще събере Антонио Бандерас и Педро Алмодовар, а сега получаваме и първия официален плакат. Да, на снимката я има Елена Аная, но честно казано и изненадващо за самите нас, плакатът ни радва повече. Слава богу, снимки на Елена се намират лесно, но това беше абсолютно последното нещо, което очаквахме да видим от Педро. И сме много, много доволни.

Едновременно цветен, ретро, анатомичен и доста зловещ, плакатът не само не представя кожата от „La Piel que Habito”/„ The Skin That I Inhabit”, но предлага странни цветя и лиани, гъсеници, какавиди и пеперуди и един дявол знае защо, розово фламинго. И всичко това около урок по анатомия. Scary stuff. Освен това, почти сме сигурни, че едно от растенията е копър…

La Piel que Habito”- плакат

„La Piel que Habito” е екранизация на романа на Тиери Жонке „Mygale” („Тарантула”), който разказва за отмъщението на извратен пластичен хирург, който търси справедливост за изнасилената си дъщеря, докато държи жена си затворена в мазето на дома си, насилвайки я да извършва унизителни сексуални актове с непознати. В крайна сметка той хваща виновника и твърдо решен да получи бруталното си отмъщение, между него и жертвата му се развиват двусмислени садомазохистични отношения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments