„Невъзможна мисия 4”

Следим почти всичко по-интересно около развитието на четвъртата част от поредицата за супершпионина Итън Хънт и едно от тези неща беше заглавието, което според някои слухове, трябваше да бъде нещо ново и различно, подобно на „Черният рицар” (който се отърва от Батман), и дори да не съдържа класическото “Невъзможна мисия”.

Днес тези слухове бяха отчасти потвърдени, когато на пресконференция в Дубай – където протичат част от снимките на филма – режисьорът Брад Бърд и Том Круз, в компанията на Джереми Ренър, Пола Патън и продуцента Брайън Бърк, обявиха, че официалното заглавие на филма ще бъде „Mission: Impossible – Ghost Protocol”. Тоест сбогуваме се с 4-ката и печелим класическо подзаглавие.

Личното ни мнение за това заглавие е, че просто не можем да си представим някой да си чекне езика да го произнася цялото, когато ще му е много по-лесно да каже „Mission: Impossible 4” или пък само „Ghost Protocol” – струва ни се, че това щеше да е далеч по-удачно, но пък какво ни разбира главата на нас от маркетинг.

Освен заглавието Круз подхвърли и няколко трохички за това, че ще има доста снимки в най-високата сграда на света Бурж Халифа (известна още като Бурж Дубай): „Ще прекарам много дни, много часове висящ на сградата, не мога да ви кажа подробности, но ще бъда там горе.

Премиерата на филма е предвидена за 16 декември 2011 г. в, каква изненада, Дубай.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *