Жоли отново отказва на Куарон за „Gravity”?

Чакайте малко, тя не отказа ли още в началото на проекта, преди и ние не знаем колко време? Какви са тези заглавия? Може би от Deadline – които разпространяват новината – я използват само като нещо познато, за да ни сюрпризират с далеч по-лошата новина, че сега амбициозният 80 милионнен проект е в опасност, тъй като не може да се намери толкова високопрофилна актриса, която да възвърне вложените пари.

Според тях, след първоначалния отказ на Жоли и след прослушването на актриси като Сандра Бълок, Натали Портман, Марион Котиар, Наоми Уотс, Кери Мълиган, Скарлет Йохансон, Сиена Милър, Аби Корниш, Ребека Хол, Оливия Уайлд и Блейк Лайвли, от Warner Bros не са останали доволни и отново са ѝ предложили ролята. За съжаление обаче (само в случай, че филмът вземе да не се получи, иначе за самата Жоли въобще не ни дреме) тя е отказала повторно и това поставя под съмнение, ако не целия филм, то поне относително големия му бюджет.

Все пак, нищо от това, което знаехме досега не е отречено напълно. И затова силно се молим (на абсолютно всички филмови богове), нещата да продължат такива, каквито ги знаехме до момента.

Робърт Дауни Дж. участва, но с малка роля. Няма да има промени в сценария – в който се разказва за жена астронавт, която е единственият оцелял след голяма космическа катастрофа и която опитва да намери начин да се завърне на Земята – а за главната роля спорят Скарлет Йохансон и Блейк Лайвли.

И накрая, помните ли, когато ви казахме, че избягваме да говорим за този филм, за да не го урочасаме? Е, точно това имахме предвид!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *