„Gravity” на Алфонсо Куарон е един от онези проекти, които карат краката ни да треперят от вълнение и затова (както споменахме и тук), избягваме да говорим много-много за него, от страх да не го урочасаме. Ако се питате, какво точно означава това, ще ви кажем.

Ето например, доскоро се знаеше, че актрисата, която ще партнира на Робърт Дауни джуниър, ще бъде абсолютната ни любимка Скарлет Йохансон –която според Bleeding Cool „устно потвърдила” участието си – и в момента, в който споделихме с приятели, нещата веднага се скапаха.

А скапването се изразява в новината – разпространена от Heat Vision –  че за същата роля се бори и Блейк Лайвли. Не ни разбирайте погрешно Лайвли ни допада и ще я гледаме в „The Town” и в „Green Lantern” – където между другото си партнира с мъжа на конкурентката си – но просто, поне в нашите очи, не може да се мери със Скарлет.

Но нека оставим суеверията и личните предпочитания настрана и да отбележим само фактите. А те, поне според „THR” са, че снимките на филма ще започнат най-рано в началото на другата година и решението коя актриса – и двете тествани лично от Куарон – ще получи ролята, се очаква в рамките на следващите няколко седмици.

И преди да завършим, ще добавим само един нов лек щрих, касаещ сюжета, който звучи така: Група астронавти, поправящи телескопа Хъбъл, са ударени от лавина космически боклук, която погубва всички астронавти освен тези, които в същия момент са били извън кораба – което доколкото разбираме сега всъщност се отнася само за един човек – най-вероятно жена. В стил „Корабокрушенецът” – странно име за филм, в който става дума за самолетна катастрофа – оцелелият астронавт трябва да намери начин да се завърне на Земята при своята дъщеря.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Крайно невероятно е да ги удари боклук в космоса още повече, че всеки обект изоставен в космоса се следи. А тях чак лавина щяла да ги затрупа. Последно време сюжетите на новите филми са супер плитки.

  2. mertol, боклука става все повече дори и там. мисля, че миналата година беше, когато китайците пробваха (и уцелиха) сателит с ракета. само това е разхвърляло в орбита около 40 000 парчета.

  3. Не го приемай буквално това за лавината. 🙂 Иначе абсолютно възможно е да бъдат ударени от космически боклук. Парченцата по-малки от 10-тина сантиметра са трудни за проследяване и изчисление на орбитата ( не че е невъзможно), а горе има тонове такъв боклук. :))) Ако искаш да видиш тъп сюжет виж подобната новина за Луи Летрие. Там Земята губи гравитацията си, защото забавя въртенето си.

    Също така нека да не забравяме, че този синопсис не е потвърден официално и е възможно, въобще да не става дума за такова нещо. 🙂