Вин Дизел

Първият тийзър трейлър на фентъзи екшънаThe Last Witch Hunter” на Брек Айснър, в който Вин Дизел влиза в ролята на безсмъртен ловец на вещици, не ни впечатли особено, но не ни отказа да гледаме филма и продължаваме да следим развитието на рекламната му кампания с надежда в крайна сметка да се окаже забавно развлечение.

A най-новият рекламен ъпдейт (който всъщност е от няколко дни) са два полу-нелепи постера на филма, които бяха представени от Lionsgate на изминалия Comic-Con. На тях виждаме героя на Дизел Каулдер в двете му инкарнации – едната от миналото, другата от сегашно време. Повече подробности за сюжета може да откриете в синопсиса веднага след плакатите.

плакат

Каулдер (Дизел) е член на елитен орден, борещ се с проклятието на вещиците, които искат да отприщят Черната смърт върху света. В епична битка Каулдер успява да победи Кралицата на вещиците (Джули Енгелбрехт), но е прокълнат на безсмъртие, което го разделя от семейството му и го обрича на самота. Години по-късно, останал единствен по рода си, Каулдер е принуден да обедини сили с врага си, в лицето на младата вещица Клои (Роуз Лесли), за да попречи на завърналата се Кралицата на вещиците и нейната орда да унищожат човечеството.

Режисьор на „The Last Witch Hunter” е Брек Айснър („The Crazies”), сценарият е дело на Мелиса Уолък („Dallas Buyers Club”) и Кори Гудман („Свещеник”), а в главните роли са Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайжа Ууд и Майкъл Кейн.

Премиерата е 23 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. на втория изглежда като мумифициран, или гримиран от гримьорите в шоуто на Слави.
    Аз филмчето ще гледам с кеф, ама що се ебават с Юнивърсал , а не вземат да направят едно високобюджетно продължение на „ХРониките на Ридик….

  2. Доста зле изглежда на втория постер, да. А за твоя адаш и аз бих се зарадвал на нещо високобюджетно. 🙂 Ама се съмнявам, че ще се случи. И не знам дали съм споделял, но за мен последният филм беше разочароващ.

  3. за мен разочароващ чак не, ама доста далеч от чаканото. А и зора да е пг18 ….. заради 4 цици и 5 псувни през целия филм си съкратиха двойно приходите.
    Ама по негови приказки, уж от студиото били доволни и искали да видят Ъндървърс и Фюрия

    иначе визуално, явно силата бавно го напуска, щото и в БЯ7 беше доста далеч от формата си

  4. Тук е моментът да вмъкне, че „Хрониките“ е жестоко подценен филм.

  5. Добре де, поувлякох се. Не е чак жестоко подценен, но ми харесва. 😀

  6. съгласен.
    аз за себе, намерих в него нещо от „войните“ нещо от „дюн“, филмът си имаше и доста идейни моменти, и герои на които им предстоеше интересно развитие…..
    Фен съм на Вин Дизел, без да отричам че е дърво с една физиономия, но е доста харизматичен в ролята на Ридик.

  7. Сцената на Крематориум е уникална, как се надбягваха с хода на слънцето, капещата навсякъде пемза..