Телевизионните дебри привличат все повече майстори от филмовия свят – това е факт май повече от десетилетие. Пропуснали сме да хвърлим светлина върху информацията, че Робърт де Ниро се е ангажирал да участва в Zero Day – нов трилър сериал с елементи на конспирации, дело наNetflix

Според официалната информация, Zero Day „задава въпроса, въртящ се в главите на всеки – как намираме истината в свят, раздиран от кризи и разделен от сили, които никой от нас не може да контролира? В епоха, в която властват лъжи, измами и конспиративни тероии, как бихме могли да упражняваме някакъв контрол върху тези сили, кои от тях са дело на хората – или на тяхното въображение…“

Това обещание за сюжет звучи доста отвлечено, но Netflix са супер-доволни, че Робърт де Ниро ще продуцира поредицата и ще бъде в главната роля на този проект, чиито автори са Ерик Нюман и Ноа Опенхайм. И за да докаже, че нищо в този свят не е случайност, в мрежата се появи и новината, че Де Ниро се е ангажирал и с още един сериал – Bobby Meritorious на Paramount+.

Според Deadline тази поредица ще бъде криминална драма, дело на сценариста и автор на идеята Били Рей (Капитан Филипс, Richard Jewell, Игрите на глада). Робър де Ниро ще бъде в ролята на спец по информацията (или с други думи – доносник) на име Ейвъри Акоманд – Мъдреца, който еднолично би могъл да разруши прокуратурата на южен Ню Йорк, ала на пътя му се изправя бивш полицай, известен като „Декорирания“ Боби.

Не е ясно кога е планирано начало на снимките на този нов сериал и как ще се впише той в натоварената програма на Де Ниро. Със сигурност това е сериозно постижение на Paramount+, които преминават процес на интеграция с Showtime, като целта е вероятно да стане конкурентноспособна на Netflix, Prime Video, Disney+, Apple TV+, Peacock и т.н.

Ще очакваме ъпдейти по телевизионните „забежки“ на легендарния Робърт де Ниро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *