Арнолд Шварценегер се завръща в „Терминатор”

от на 2011-04-27
 

Бат Арни е машина!

Какво стана с всички приказки за смели актьорски решения, как битките и експлозиите не са подходящи за годините му и как Клинт Истуд ще му е модел на подражание? Всичко това избълва любимия ни бат Арни, когато наскоро се заговори за завръщането му към голямото кино. А сега изведнъж Терминатора? Какво да се прави, като е обещал, че ще се върне, няма как да пропусне, но имаме неприятното усещане, че появата му в четвъртия филм ще е на светлинни години пред предстоящия проект.

Вече знаете защо не си падаме по петия „Терминатор” – Джъстин Лин ще е режисьор, а ние определено не сме му фенове (уви, налага се да признаем, че той има такива и след като „Бързи и яростни 5” омаже бокс офиса, сигурно ще станат още повече). Сега, според Deadline, към филма на Лин е прикачен и самият Арнолд Шварценегер и в момента двамата предлагат филма си на холивудските студия с надеждата скоро да се намери балък, който да даде 25 млн. сега и още поне 11 млн. после (и това без заплатите на звездата и режисьора).

Въобще не се съмняваме, че още докато пишем тази новина вече има сключена сделка и съвсем скоро ще бъде обявена – това е апетитен проект за Холивуд. Но не и за нас. По принцип бихме се зарадвали, че Арни се завръща към франчайза, ако ще и на 100 години да е, но не и когато става дума за филм на Джъстин Лин.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-04-27 at 14:35

  Що бе, Терминатор на патерици…може да е яко? Явно Скайнет ще пусне спешъл едишън серия от бавнодвижещи и бавноразвиващи се машини за да даде поне минимален шанс на хората. Аз съм със компютрите!

  /Т4 ме разплака от мъка. наистина беше зле/

  Отговор

 • 2011-04-27 at 14:40

  Ще е яко ако включат и Робърт Патрик в екипа, даже май имаше такива слухове по едно време. Само че ролите им трябва да са "човешки", иначе просто ще е нелепо.

  Отговор

 • 2011-04-27 at 18:12

  Не ми вдъхва доверие. А както каза MD…, Терминатор 4 си беше зле.

  Отговор

 • 2011-04-27 at 21:05

  Аз съм ЗА Робърт Патрик! :) Ще го подмладят малко, колко му е. :)

  Няма да се обаждам за "Четворката", защото аз харесвам "Тройката" :) :)

  Отговор

 • 2011-04-27 at 21:36

  Бате Арни is back!!Патрик едва ли,ще го пуснат,ама нищо не се знае.Бате Арни може да играе като губернатор на Съпротивата.

  Отговор

 • 2011-04-27 at 21:55

  Да, бе! Да съсипе и тях! 😀

  Отговор

 • 2011-04-28 at 01:52

  Ми тя съпротивата няма никакви шансове. Иначе защо ще си играе с терминатори, ако не могат да се оправят сами, че ги и пращат в миналото да им оправят проблемите. 😉

  Отговор

 • 2011-04-28 at 10:55

  Какво ще кажете за малко "мета"? Изпращат един терминатор да стане губернатор и така да разсипе икономиката, с която са щели да финансират съпротивата. :)

  Отговор

 • 2011-04-28 at 11:09

  Колкото повече неща (хора, терминатори, бомби и прочее) пращаш в миналото, толкова повече неща можеш за разсипеш и съответно по-неконтролируемо. Що не вземат да пратят терминатор да се пробва на бабата на Конър, след като с майка му не успяха. Малко екшън в първата половина на 20-ти век, където всичко би било по-трудно. Трудно, трудно, колко да е трудно, след като в 19-ти век Марти и професора успяха да се оправят и сКОЛАсаха да се върнат навреме когато трябва. 😉

  Отговор

Коментирайте