Джъстин Лин

Когато обявиха, че МакДжи ще режисира нов „Терминатор”, половин свят се вдигна и опищя орталъка, но независимо какво мислите за крайния резултат, това беше блестящо и крайно успешно хрумване в сравнение с идеята Джъстин Лин (от онази бърза, яростна и безобразно тъпа поредица за коли) да „възкресява франчайза”. Имаме няколко идеи какво точно може да възкреси Лин, но Терминатор определено не е сред тях.

След като миналата година правата смениха собственика си (плановете на МакДжи за трилогия бях потъпкани набързо), а наскоро Арнолд Шварценегер обяви, че се завръща към актьорството, сега Холивуд – в частност „Universal” – отново се интересува от „Терминатор”. Според Deadline студиото е толкова доволно от Джъстин Лин и сценариста Крис Морган (последните 3 „Бързи и яростни” на Лин, „Неуловим” и предстоящия „47 Ronin”) и техния „Fast Five”, че сега се надява да задържи дуото с нов “Терминатор”.

Сигурни сме, че Лин и Морган са фенове и на Терминатор и на Джеймс Камерън и просто умират да се захванат с поредицата. Вероятно всеки момент ще започнат да плямпат за сбъднати мечти, неочаквани шансове и безкрайно уважение към оригинала и останалите фенове. А ние ще се молим „Universal” да си харесат някой друг за режисьор. Или въобще да не се занимават с Терминатор – това, което сме видели от Джъстин Лин досега ни кара да си мислим, че и един „Хрониките на Сара Конър” не може да направи, какво остава за качествен филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *