Бат Арни е машина!

Какво стана с всички приказки за смели актьорски решения, как битките и експлозиите не са подходящи за годините му и как Клинт Истуд ще му е модел на подражание? Всичко това избълва любимия ни бат Арни, когато наскоро се заговори за завръщането му към голямото кино. А сега изведнъж Терминатора? Какво да се прави, като е обещал, че ще се върне, няма как да пропусне, но имаме неприятното усещане, че появата му в четвъртия филм ще е на светлинни години пред предстоящия проект.

Вече знаете защо не си падаме по петия „Терминатор” – Джъстин Лин ще е режисьор, а ние определено не сме му фенове (уви, налага се да признаем, че той има такива и след като „Бързи и яростни 5” омаже бокс офиса, сигурно ще станат още повече). Сега, според Deadline, към филма на Лин е прикачен и самият Арнолд Шварценегер и в момента двамата предлагат филма си на холивудските студия с надеждата скоро да се намери балък, който да даде 25 млн. сега и още поне 11 млн. после (и това без заплатите на звездата и режисьора).

Въобще не се съмняваме, че още докато пишем тази новина вече има сключена сделка и съвсем скоро ще бъде обявена – това е апетитен проект за Холивуд. Но не и за нас. По принцип бихме се зарадвали, че Арни се завръща към франчайза, ако ще и на 100 години да е, но не и когато става дума за филм на Джъстин Лин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Що бе, Терминатор на патерици…може да е яко? Явно Скайнет ще пусне спешъл едишън серия от бавнодвижещи и бавноразвиващи се машини за да даде поне минимален шанс на хората. Аз съм със компютрите!

  /Т4 ме разплака от мъка. наистина беше зле/

 2. Ще е яко ако включат и Робърт Патрик в екипа, даже май имаше такива слухове по едно време. Само че ролите им трябва да са "човешки", иначе просто ще е нелепо.

 3. Аз съм ЗА Робърт Патрик! 🙂 Ще го подмладят малко, колко му е. 🙂

  Няма да се обаждам за "Четворката", защото аз харесвам "Тройката" 🙂 🙂

 4. Бате Арни is back!!Патрик едва ли,ще го пуснат,ама нищо не се знае.Бате Арни може да играе като губернатор на Съпротивата.

 5. Ми тя съпротивата няма никакви шансове. Иначе защо ще си играе с терминатори, ако не могат да се оправят сами, че ги и пращат в миналото да им оправят проблемите. 😉

 6. Какво ще кажете за малко "мета"? Изпращат един терминатор да стане губернатор и така да разсипе икономиката, с която са щели да финансират съпротивата. 🙂

 7. Колкото повече неща (хора, терминатори, бомби и прочее) пращаш в миналото, толкова повече неща можеш за разсипеш и съответно по-неконтролируемо. Що не вземат да пратят терминатор да се пробва на бабата на Конър, след като с майка му не успяха. Малко екшън в първата половина на 20-ти век, където всичко би било по-трудно. Трудно, трудно, колко да е трудно, след като в 19-ти век Марти и професора успяха да се оправят и сКОЛАсаха да се върнат навреме когато трябва. 😉