Плакати на „Живите мъртви“ и „Extraterrestre”

от на 2010-09-22
 

Плакати на „The Walking Dead” и „Extraterrestre”

С наближаването на Хелоуин (31 октомври) постепенно се доближаваме до премиерата на сериала „The Walking Dead”, който – вероятно сте се досетили от непрестанния поток от новини за снимки, плакати, трейлъри и обявяването на втори сезон, още преди първият да е започнал – чакаме с нетърпение. Вече знаете всичко, от което имате нужда (премиерната дата и участието на Франк Дарабонт като изпълнителен продуцент са най-важните), затова без да изпадаме в подробности, просто искаме да ви покажем най-новия плакат.

„The Walking Dead” плакат

Не е безкрайно оригинален, но признайте, изглежда страхотно – супер цветове, пределно ясна история и поради липсата на звезди, очевидно разчита повече на атмосферата (и зомбитата). Жалко, че никой не е каза на шерифчето (Андрю Линкълн), че язди в грешната посока. И като стана дума за актьорите, единственото ни оплакване е досадната, вечно оцъклена пача от „Бягство от затвора”. Дано бързо спрат да я дават…

И ако сте в настроение за още плакати, вижте тези тийзър постери на „Extraterrestre” – поредният „alien invasion” филм, но този път испански и дело на режисьора с жестокото име Начо Вигалондо. „Extraterrestre” е фантастика/романтика за двама души, които се влюбват, точно когато извънземните нападат. Ако е и една трета „Shaun of the Dead” с извънземни вместо зомбита, ние ще сме доволни.

„Extraterrestre” плакат

„Extraterrestre” плакат

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте