Последната новина от фронта на „Живите мъртви“, която касаеше първия ни поглед към Губернатора, остави горчив вкус в устите ни, тъй като Дейвид Мориси никак не ни се вписваше в образа, който е една от емблемите в комикса на Робърт Къркман. Ние обаче няма да оставим това да ни развали удоволствието от сериала, защото в него има предостатъчно плюсове, които да компенсират.

Без никакво съмнение, един от тези плюсове е появата на Мишоун – чернокожата антигероиня, размахваща катана, която води на синджири няколко зомбита като домашни любимци. В най-новото промо от сериала имаме възможност да я видим в действие, как „подстригва” няколко тикви. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=Ykw-Uyr-pnw

Като допълнение към това освежаващо клипче, ви предлагаме да хвърлите едно око и на още няколко ъпдейта, свързани със сериала: нов банер, на който отново виждаме Мишоун, в компанията на Рик Граймс и споменатия по-горе Губернатор, един ексклузивен Comic-Con постер, както и първия ни поглед към затвора и няколко затворнически зомбита.

Живите мъртви - плакат

Живите мъртви - плакат

Живите мъртви

Живите мъртви

За финал вижте и два клипа, посветени на визуалните ефекти и новите зомбита, представени от Грег Никотеро.

http://www.youtube.com/watch?v=LXJ5bpicGLc

http://www.youtube.com/watch?v=Rgfz0H7dTvw

Премиерата на трети сезон на „Живите мъртви” е през октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. След като изиграх и втория епизод на играта, вече мога да кажа, че за първи път, или поне аз не се сещам за друг случай, игралната версия е по-добра от филмовата. Много по-добра.

  2. Много як полусезон. Нито един слаб епизод, което прави повече яки епизоди, отколкото имаше в двата сезона досега общо. Добре че се появиха и добри актьори като Губернатора и Мърл.

    Завърши малко нелогично, защото все пак сценаристите са си същите леймъри, но докато има достатъчно зомби екшън, не ми пука. Поне разбраха каква е целевата аудитория на сериала.

  3. Иска ми се да започнат да пускат рисувани олдскул зомби постери и за новите сезони… Нещо я прекратиха тая традиция. Жалко.