По очевидни причини – поне според нас – “The Walking Dead” е проект, който ни изпълва с кеф до немай къде,  чието развитие следим с голям интерес. Проблемът е, че при него нещата се случват доста бързичко и не успяваме да смогнем да ви покажем всичко ново, което излиза.

Ето например, въпреки че сме огромни почитатели на Дрю Струзан – както сте разбрали от тази новина – не успяхме да ви представим размазващия му плакат.  Същото се отнася и за разпространения от IGN впечатляващ ретро постер. Добре че вярваме в поговорката „по-добре късно, отколкото никога”.

Както сме тръгнали, не можем да подминем и пропуснатите снимки, които сега ще скрием сред най-новите – от вчера упражняващи „zombie walk” из интернет пространството – с идеята да се промъкнат незабелязано.

И накрая ако сте от най-нетърпеливите, тук можете да видите “bootleg” трейлърът,  показан на Comic-Cоn (скоро ни обещават да видим и официалния трейлър). Напомняме ви, че хорърът ще дебютира през октомври по AMC (снимките на шестте епизода приключиха преди броени дни), а сред актьорския състав са Андрю Линкълн, Норман Рийдъс и Майкъл Рукър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *