Джак Блек и Уил Фарел

Че са луди за връзване – то е ясно! Че се водят кретенозаври с чувство за хумор, което се „поема” добре от американските зрители – това е очевидно. Джак Блек и Уил Фарел са се появавали вече заедно преди 9-10 години във „Водещият”, обаче не знам дали е в повече от една сцена, защото филмът попада в категорията „не съм – и нямам и намерение…” да му обръщам внимание. Което може – а може и да не – сполети предстоящият съвместен проект на двамата актьори – „Tag Brothers”.

Асоциация с „близнаците” на Шварци и Де Вито е първосигнална, ала неизбежна – като хумористичните гегове, с които ще ни засипят бившите съученици, решени да не се отказват от една превърнала се в традиция игра на гоненица. Всеки февруари се преследват из страната – за да хванат другарчето и да избегнат угрозата да бъдат хванати. И така – цял живот, дори когато са преминали 40-те и се опитват да жонглират между професионалното и личното, пък и не искат да се превърнат в прости пионки на „голямата игра” Животът, който… им се случва, някак си…

В очакване слуховете за Блек и Фарел да се потвърдят, както и да се види каква ще я свърши сценаристът Марк Стейлън (сюжетът е реална история, разказана от Wall Street Journal), пък и да се намери кой ще режисира, предлагам да ви…/чуете как се справя дуетът с една почти Оскарова задача. Не толкова се смях, колкото се удивих – че те добре звучат, всъщност!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *