Официалният епичен трейлър на „Priest” е тук

от на 2010-09-10
 

„Priest”

Преди повече от месец ви представихме първия трейлър на едноименната екранизация на корейския уестърн/кунг-фу/сай-фай/хорър комикс „Priest”, но той много бързо беше изтеглен от Screen Gems. Още тогава споделихме притесненията си, породени от „Легион” и леко притъпени от всички снимки, Comic-Con плакати (които можете да видите по-долу – и обърнете внимание на Черната шапка и Маги Кю), а сега и от този официален трейлър.

Ние лично не сме съгласни с някои от колегите, които чак ни предизвикват да гледаме трейлъра без да се изсмеем на „сериозния тон, гадните вампири и измислените ужаси”. Сериозен тон, грънци! Вярно, героите звучат доста драматично, но самият трейлър е забавен и за разлика от „Легион”, „Priest” изглежда доста по-мащабен и епичен. И този път става ясно защо някои от вампирите изглеждат като Карл Ърбан (с риск да се повторим, той определено ни радва и изглежда сякаш наистина се забавлява със злодейската си роля), а други са изцяло CGI – те са били специално създадени като армия кръвопийци. Може да не е много оригинално, но пък ще е забавно.

И като стана дума за Карл, кой би предположил, гледайки „Властелинът на пръстените”, че русокосият смешник на коня един ден ще е съдията Дред? Май ролите на злодеи му тичат повече…

Priest - плакати Comic Con

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-09-10 at 19:01

  С тази музика и с тези превозни средсва, по едно време помислих, че гледам трейлър за някой от епизодите на Star Wars 😀 Ърбан поне участваше в "Хрониките на Ридик" и там беше страшен, та се надявам и тук малко живец да вкара, предвид жанра де. Очакванията ми обаче, не са много високи.

  Отговор

 • 2010-09-10 at 19:21

  Хъба-хъба, трейлър разбива! А Бетани спокойно може да е следващият папа, ако продължи в тоя дух да си подбира ролите.

  Отговор

 • 2010-09-10 at 21:13

  @Карим

  Прилича на "Блейдрънър"! Ще видим какво ще излезе. Засега стаа, ама само засега :)

  @Nostromo

  Верно, че само некви религиозни образчета праска. :)

  Отговор

 • 2010-09-10 at 22:10

  Неееещо не се впечатлих, музиката обаче става. :)

  Отговор

 • Алекс
  2010-09-10 at 23:25

  Филмът няма да е нищо особено – това се вижда от километри. По-скоро ще е нещо от рода на "Книгата на Илай", но с вампири. А в негов минус е и факта, че Бетани не е от класата на Дензъл Уошингтън.

  Дано поне за разлика от "Легион" има поне 5 повече екшън и за разлика от мазни като "Сблъсъка на титаните" изглежда по-добре в така модния 3D вариант, резултат от постпродукционни напъни с цел изкарване на повечко кинти и от най-голямата тъпня.

  А иначе заинтригуваните могат да дадат своя глас за БГ заглавие, което все още не е измислено. Сред предложенията, които циркулират са:

  1. Кръстоносец

  2. Войн на светлината

  3. Свещеник-отмъстител (цяла Латинска Америка така го е кръстила)

  4. Свещеник от Ада

  Отговор

 • 2010-09-11 at 16:09

  Това определено е кофти задачка. :)

  Направете най-тъпото нещо на сета, оставете го "Priest", но изписано на бг – "Прийст" :)

  Отговор

Коментирайте