Priest

Priest” е постапокалиптичен, създаден по манга екшън/уестърн с вампири и свещеник, който ги лови и избива. И точно заради това следим проекта от самото начало и продължаваме да се надяваме, че ще си заслужава.

Благодарение на SlashFilm вече имаме и повод да изразим тази досега неоправдана надежда – три нови и наистина добри снимки, които дават по-ясна представа каква е визията, как ще изглежда Пол Бетани и как точно ще се придвижва през опасния свят, населен с убийствено настроени кръвопийци, които са отвлекли племенницата му.

Лошото е, че на тези снимки го няма кръста на челото – това дали означава, че не е татуировка? Ако е така, определено ще се разочароваме.

Всъщност, като се замислим, има шанс да останем адски разочаровани. Помните ли „Легион”? Както казва една наша позната „Пол Бетани по без риза. How the hell do you fuck that up?!” Да не говорим за сладоледаджията и „gun-porn”-ото. Е, оказа се, че има начин и още как.

Затова, въпреки че снимките изглеждат обещаващо, трябва да имаме едно на ум – това са същият режисьор, същият актьор, същата пустиня, същият gun-porn. И все пак… Незнайно защо надеждата се крепи. „Priest” излиза по американските кина следващия май. Познайте дали ще е 3D.

Priest

Priest

Priest

Priest

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Да помним "Легион" (за съжаление) тия постапокалиптичени филми взеха да ми идват в по-вече. (лошите имам в предвид) 🙂

  2. Много ме е яд за "Легион", трябваше да е супер. Дано не го прецкат и този!

    Маги Кю радва много!