След като вече дебютира във Франция, време е очакваният от нас, доста противоречив филм на Абел Ферара Welcome to New York” да бъде показан и в други части на света, като най-новата му спирка е Великобритания. Както често става, по повод предстоящата нова премиера, в интернет се появи и нов трейлър. За щастие, този път той е нецензуриран – вероятно помните френския, който беше лишен от пикантерии, което в нашите очи е абсолютно задължително предвид тематиката и конкретната история на филма.

Ако не сте запознати, „Welcome to New York” разказва за събитията, довели до световния секс-скандал с директора на МВФ Доминик Строс-Кан (Жерар Депардийо), само дето – заради известни правни пречки – имената на всички замесени и местата на действие са  сменени. И не само това, но имаме и кратък „дисклеймър”, който ни уверява, че филмът е вдъхновен от действителни събития (съдебни дела), но случките и героите в него са изцяло измислени. Както се казва, yeah, right! Вижте трейлъра.

Ферара е абсолютен изрУд – един от любимите ни и нямаме търпение да видим какво е направил. Отзивите не са много положителни, но ние не сме и очаквали, тъй като филмите на Ферара са доста „трудни” и определено не са за всички.

Като допълнение, вижте и няколко снимки, на които, за съжаление, присъства само Депардийо – знаете, че напоследък той не е особено приятен за окото.

Жерар Депардийо

Жерар Депардийо

Жерар Депардийо

Режисьор на „Welcome to New York” е Абел Ферара („The Driller Killer”, „Кралят на Ню Йорк”, „Лошият лейтенант”, „The Funeral”), а в ролите са Жерар Депардийо, Жаклин Бисе, Джон Патрик Бари, Ниома Нкуку, Ана Лакоми, Джеф Гросман и др.

UK премиерата на филма е 8 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *