Priest трейлър

Първият трейлър на „Priest” е тук и надеждите ни, че този път Пол Бетани и режисьорът Скот Стюарт няма да ни разочароват, се покачват с още няколко, предпазливи сантиметра.

Предпазливи, защото и „Legion” можеше да е страхотен, а се оказа пълен боклук. Но все пак се покачват, защото трейлърът изглежда доста яко и е значително по-епичен и sci-fi от всичко очаквано и видяно досега (първите снимки наблягаха на пост-апокалиптичната пустиня). Вампирите леко ни смущават обаче – някои са чудовища като от „Аз съм легенда” и „Daybreakers”, един силно напомня на Мерилин Менсън, а „Черната шапка” е съвсем друго животно.

Маги Кю и Кам Джигандей (или както там му се прозинася името) със сигурност ще са подобаващо компетентни в битките и като че ли има шанс дори племенницата, която свещеникът трябва да спасява, да се окаже малко повече от пищящо момиче в селски одежди. Предпазливо оптимистични сме и по отношение на екшъна и битките. Честно казано, ако не беше “Legion” щяхме да се накефим на макс и тази новина щеше да звучи по съвсем друг начин.

Дали надеждите ни ще се оправдаят или пак ще бъдем жестоко разочаровани, ще разберем чак другото лято. До голяма степен зависи и от това, каква част от религиозната предистория е запазил Стюарт – не се справи с религията в „Legion” и нищо не ни навежда на мисълта, че сега ще му се получи по-добре. Дано просто наблегне на екшъна. И без това феновете на оригиналния комикс вече опищяха нета за промените, които си е позволил.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *