Наскоро споделихме първите кадри от сериала The Gentlemеn, който Гай Ричи прави като spin-off/продължение на филма Джентълмените от преди няколко години. Сериалът ще бъде разпространен от Netflix и сега получаваме и кратък тийзър, а подозираме, че преди премиерата ще има и един пълен трейлър.

Припомняме първо, че сериалът ще ни разкаже за Еди Хорниман (Тео Джеймс) – бивш военен, син на английски аристократ. След кончината на баща му, с когото са имали сложни взаимоотношения, Еди наследява имението му. Скоро той разбира, че това не е просто голяма къща, а част от необятна марихуанена империя, някога принадлежала на легендарния Мики Пиърсън (Маконахи от оригиналния филм). Еди започва с идеята, че ще откъсне наследството си от криминалния свят, за целта обаче решава да победи гангстерите в собствената им игра, но колкото по-дълбоко навлиза в нея, тя толкова повече му допада.

Вижте трейлъра сега:

В типичния Ричи стил всички са арогантни, добре облечени и способни на шокиращо насилие. Най-добрата изненада от този трейлър без съмнение е появяването на легендарния Рей Уинстоун в самия край – само можем да се надяваме, че присъствието му в тийзъра не е просто, за да привлича зрители, а той ще има сравнително значителна роля, защото той е един от най-подходящите хора за произведение на Гай Ричи. Това, което знаем до момента за героя му Боби Глас е, че той е бил престъпник цял живот и е основал индустриална канабис империя и съвсем очаквано вероятно ще бъде един от основните антагонисти.

Kато цяло това, което виждаме, е точно това, което очаквахме – типичната за Ричи криминална комедия, която обаче ще достави достатъчно забавление на феновете, а останалите ще я игнорират лесно.

Джентълмените (The Gentlemen) е сериал, написан и създаден от Гай Ричи и Матю Рийд (Peaky Blinders), като Ричи и режисира първите два от общо осем епизода. В ролите са Тео Джеймс, Кая Скоделарио, Джанкарло Еспозито, Вини Джоунс, Даниел Ингс, Джоули Ричардсън, Дар Салим, Питър Серафинович, Рей Уинстоун и др.

Сериалът ще бъде пуснат в Netflix през март месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *