The Amazing Spider-Man

Update: Току що научихме, че и плаката и логото са „фейк“, така че забравяме какво сме казали и оставаме в очакване на официалния тизйър.

–––––––

Следва оригиналната новина от 22.05.2011

The Amazing Spider-Man”  е на повече от година разстояние, но ние сме в очакване съвсем скоро да започне масираната му рекламна кампания, която, сигурни сме, догодина по това време ще е достигнала колосални (и вероятно  дразнещи) размери.

Засега обаче, на този фронт цари спокойствие и единственото, което сме виждали от филма (нелегалните снимки и клипчета от снимачната площадка не нямаше да ги броим, дори и да бяха хубави) бяха две отлични снимки на Гарфийлд като Спайди, акцентиращи върху костюма, който лично според нас изглежда супер.

Знаете, обикновено следващата логична стъпка е тийзър плакат и той вече е факт, благодарение на  ShockYa.

The Amazing Spider-Man

Според някои колеги зад океана, заради структурата на фона, плакатът загатва за The Lizzard, който ще е главният злодей във филма. Лично ние обаче, не можем да го видим по този начин. Това, което те оприличават на гущерови люспи, на нас си ни прилича на структурата на костюма на Спайди (още повече, че се забелязва един мнооого лек червено-син оттенък), а за лицето можем да кажем, че и тук както и при всички останали подобни случаи (особено пък религиозните) става дума за парейдолия.

Но както и да е, плакатът не е нещо специално, но лично на нас ни допада, особено имайки предвид, че това е доста ранен тийзър.

Вижте отделно и първото официално лого от филма.

The Amazing Spider-Man

Режисьор на „The Amazing Spider-Man”  е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс (The Lizzard), Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и супер досадната леля Мей, Ирфан Кан като Нийлс Ван Адер (The Proto-Goblin) и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Премиерата на филма е на 3 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Добре казано (това за религиозните случаи и парейдолията). Някои кретени виждат лица на Марс, други – Дева Мария върху пица, а трети – гений в огледалото. Накрая отиват на църква, казват си молитвите, бият си една чекия и заспиват спокойни.

  2. Сега като го разгледах под лупа, май наистина в горния и долния край хексагоновите формички от костюма на Спайди преминават в по-големи люспоподобни нещица, так че за това сме склони да се съгласим. За лицето обаче, сме твърди. 🙂