Когато Ник Пизолато създаде Истински детектив преди няколко години и първият сезон се увенча с практически повсеместен успех и хиляди овации от публиката и критиката, веднага стана ясно, че сериалът не просто ще бъде продължен, но самият Пизолато ще бъде творец, когото да следим и занапред. След това той работи по сценариите на няколко адаптации – на собственият му роман Galveston и на датския филм The Guilty, а сега разбираме за следващия му, изцяло оригинален проект.

Пизолато ще напише и режисира Easy’s Waltz – независима драма, проследяваща застаряващ певец и комик, който се лута в съвременния Лас Вегас и търси мястото си в него. Филмът е описван като смеска между Swingers и A Star Is Born, което провокира любопитството ни, най-вече защото може да значи различни неща. Ще има ли любовна история в средата на историята или ще се страда по отминала любов? Ще се фокусираме върху парти аспекта на Вегас или ще се преследва нов подем в кариерата на главния герой?

Всички тези варианти могат да бъдат интересни, а и сме сигурни, че много любопитния актьорски екип, който Пизолато си е избрал, може да ги изиграе всичките. В главните роли в Easy’s Waltz ще видим Винс Вон и Мишел Монахан, които съвсем наскоро също си партнираха в предстоящия сериал Bad Monkey на Apple TV+. Към тях се присъединява легендарният Ал Пачино, както и Саймън Рекс, който спечели много сърца с ролята си на непоправимия, но чаровен загубеняк Майки в Red Rocket.

Като цяло тази комбинация от разнообразен талант ни е доста интересна, определено не си бяхме представяли всички тези хора на едно място, което всъщност много ни развълнува. Ще чакаме с нетърпение да разберем повече за сюжета и героите на всеки един от споменатите актьори.

Както стана ясно, освен сценарист, Ник Пизолато ще бъде и режисьор на Easy’s Waltz, което ще бележи дебюта му в пълнометражното кино, след като режисира два епизода от трети сезон на Истински детектив.

За момента стартова дата на продукцията не е обявена. Със сигурност обаче ще следим за новини около този проект и ще споделяме всичко по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *