Чаровната и талантлива Скарлет Йохансон, любимка на голяма част от екипа ни, за първи път в нейната кариера ще се появи в главна роля в телевизионен проект. Става дума за продуцираната от Warner Bros. TV трилър-поредицата Just Cause, която ще се излъчва в платформата Prime Video на Amazon. В основата на проекта е едноименният роман на Джон Каценбах, публикуван през 1992, а сценарист е Кристи Хол (I Am Not Okay With This). Романът вече е имал своя пълнометражна интерпретация през 1995 година, с участието на Шон Конъри, а Йохансон е в ролята на негова дъщеря.

В центъра на тази нова адаптация е Мадисън Кауърт – новинарски репортер от Флорида, която е изпратена да напише статия за последните дни на един осъден на смърт затворник, но започва да вярва в неговите твърдения, че е невинен. Освен изпълнител на главната роля, Скарлет Йохансон е и продуцент на проекта чрез компанията си These Pictures, заедно с Warner Bros. TV; сценаристката Хол ще е в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с прочутата и обичана актриса, Джонатан Лиа и Кийнън Флин.

Чудесно е, че творческите планове на Скарлет се умножават, защото нямаме търпение да я видим в My Mother’s Wedding – режисьорския дебют на Кристин Скот Томас, както и в предстоящия филм на любимия ни Уес Андерсън – Asteroid City. И преди да започне работа по Just Cause, ще е нужно да приключат снимките на романтичната комедия Project Artemis с Чанинг Тейтъм (вместо Крис Евънс) на режисьора Грег Берланти, който е заменил Джейсън Бейтман. Очакваме новини по всички флангове!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *