Бързо отминаха 15-16 месеца от последния път, в който сме споменавали подготвяния от Paramount+ сериал-предистория на култовия британски филм от началото на века Sexy Beast, чийто режисьор Джонатан Глейзър в момента е супер-актуален, обсипван с овации и номинации за най-новия си филм The Zone of Interest. Изпълненията на Бен Кингсли и Рей Уинстън в оригиналния филм са истинско злато, а по-младите версии на техните герои са поверени на Имън Елиът и Джеймс Макардъл.

Премиерата на Sexy Beast наближава, следователно е добре да видим трейлър.

Елиът определено успява да наподоби избухливия характер на социопата Дон Логан, когото познаваме от интерпретацията на Бен Кингсли! В трейлъра има всичко, което почитателите на криминални екшън-истории биха очаквали от подобен сериал – ръкопашни боеве, взривове, преследвания, съблазнителни жени, измами и големи залози. Напомняме, че действието се развива в „романтичното“ последно десетилетие на ХХ век, когато в много общества по света хората си мислеха, че всичко е възможно. Срещата на публиката с младите Гел и Дон е по времето, когато те са най-добри приятели, започнали „бизнес“ като крадци на дребно, преди да бъдат съблазнени от „лудостта на лондонския криминален свят“ и ангажиментите към престъпния бос Теди Бейс.

Освен Джеймс Макардъл (Andor, Mary Queen of Scots) и Имън Елиът (The King’s Man, Paradox), в актьорския екип са още Сара Грийн (в ролята на любимата съпруга на Гел, бившата порно-звезда Дийди), Тамсин Грийг (като строгата по-голяма сестра на Дон), Стивън Мойър (в ролята на младия Теди Бейс), както и Илайза Бенет, Клей Мартин, Никълъс Нън, Питър Фердинандо, Джон Даглийш, Роби Гий, Пол Кей, Лекс Шрапнел, Кали Лоурънс, Дейвид Кенеди, Джулиан Ринд-Тът, Ралф Браун, Нитин Ганатра и Алис Бейли Джонсън.

Даниел О’Хара е режисьор на Sexy Beast и един от изпълнителните продуценти на сериала. Шоурънър и сценарист е Майкъл Калео (Ironside, The Sopranos), който е и в екипа на изпълнителните продуценти, заедно със сценаристите на оригиналния филм – Дейвид Скинто и Луис Мелис, а също и Софи Гардинър (Chapter One Pictures), Рупърт Райл-Ходжсейр и Никол Клемънс. Продуцент е Джеймс Левисън.

Премиерата на Sexy Beast е предвидена за 25 януари по Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *