Последният международен трейлър на „47 Ronin” на Карл Ринш и Киану Рийвс, който видяхме в края на август, беше кът откъм създания – които са един от малкото елементи, които намираме за интересни във филма – в следствие на което, лично ние останахме недоволни. Не че имаме каквито и да е очаквания, просто когато сме лишени и от това, положението става доста по-лошо.

Сега обаче „Universal” се реваншират и предлагат на вниманието ни нов кратичък трейлър, който акцентира главно върху „крийчърите” и екшъна.

Да, дори и с „крийчъри” „47 Ronin” не изглежда като нещо стойностно. Както споменахме в предишните ни няколко новини, според нас ни очаква една класическа, бъкана с ефекти брадва, пакетирана в чудна визуална опаковка. Радост за очите, мъка за разума.

Но, ако не ни обиждат интелектуално и ни предложат чисто и просто забавление, което не се взима на сериозно, и с един-два запомнящи се екшън епизода и създания, току-виж сме му дали един „pass”.

Режисьор на „47 Ronin” е Карл Ринш, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Таданобу Асано, Ринко Кикучи, Хироюки Санада, Ко Шибасаки, Харука Абе, Рик Дженсет и др.

Премиерата е 26 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Трейлъра не е лош , но въпреки големия бюджет на филма ми изглежда като евтинийка и аз например не виждам разлика за сега от “ Seventh Son“

  2. Този Киану, едно време го харесвах , защо сега е такова дърво ???

  3. Ми Киану е по-голям от рoлите си 🙂 Той просто е Киану в различни ситуации…аз съм фен :))