В новините ни за трейлъри рядко започваме направо с видеото, без каквото и да е въведение за самия филм. „+1 е един от тези случаи – единственият коментар, който искаме да направим преди да видите трейлъра, е, че не, не става въпрос за филм за „Google+”. Вижте.

Някъде в средата бяхме „о, не, поредният „парти филм” ала „Project X” и „21 & Over” и после, хоп, точно нещо като за нас. Всъщност, то си е „парти филм”, но с „Омагьосан ден” туист, което поне на нас ни е достатъчно, за да поискаме да му хвърлим едно око. Разбира се, не очакваме нещо наистина добро, просто ни звучи любопитно.

Обожаваме подобни „парадоксални” истории и ни радва това, че не сме съвсем сигурни какво точно се случва – дали говорим за извънземни двойници, пътуване във времето или нещо съвсем различно. Между другото, възнамеряваме да се пазим от разкрития, касаещи естеството на историята, тъй като засега това изглежда като най-добрия коз на филма.

Като допълнение, вижте и предизвикателния първи постер.

+1 - плакат

Режисьор на „+1” е Денис Илиадис („The Last House on the Left”), а в ролите са Рис Уейфийлд („The Purge”), Ашли Хиншоу („Хроники”), Логан Милър („All My Children”) и др.

Премиерата е 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *