Актрисата Клара Хърванович и „Старс Травъл“ очакват вашите снимки. Качете кадри от Вашето незабравимо лято в социалните мрежи с таг @sofiafilmfest (Instagram), @sofiaiff (Facebook) и хаштаг #КакСеНаучихДаЛетя или ни ги изпратете на email address [email protected].

Ще бъдат изтеглени 10 човека, които ще получат двойни покани за премиерата на новия филм на Радивое Андрич „Как се научих да летя“ на 13 септември от 19.00 в Дома на киното в присъствието на актрисата Клара Хърванович.

Краен срок за изпращане на снимките ➡️ 11 септември.

Клара Хърванович, в ролята на главната героиня на филма, ще изтегли един от 10-те избрани финалисти, който ще получи и голямата награда – семеен уикенд на хърватския остров Хвар, осигурен от партньорите ни Stars Travel! „Как се научих да летя“ е сниман изцяло на остров Хвар и щастливото семейство, което спечели конкурса, ще може да посети местата, където се развива действието на този очарователен, емоционален и зареждащ филм.

Почувствайте се специални!

Режисьорът на филма Радивое Андрич е познат на Блаканите и в Европа със специфичното си чувство за хумор и безспорни умения за пресъздаване на различни сюжети с уникална свежест и топло отношение към героите. Той е един от най-популярните съвременни режисьори не само в Сърбия, но и в цяла Югоизточна Европа. Българската публика добре познава творчеството му („Три палми за двама пънкари и едно маце“, „Светкавици“, „Когато порасна, ще стана Кенгуру“), а новата му филмова история, екранизация по награждавания роман на известната детска писателка Ясминка Петрович, се превърна в един от хитовете на 2022 година в кината на западните ни съседни държави.

Как се научих да летя“ (копродукция на Сърбия, Хърватия, България и Словакия с подкрепата на НФЦ) е първият пълнометражен игрален филм на Андрич като режисьор от 15 години насам. Завръщането му е очаквано от зрителите в целия балкански регион. Книгата на Ясминка Петрович е изключително популярна в страните от бивша Югославия и това е важно условие за успеха на филма. Затрогващата история за едно семейно помирение е предадена с много обич и специално отношение към младите хора.

Как се научих да летя“ ще срещне публиката на голям екран в България от 16 септември 2022 година.

302027653_1255475448544488_3002457747495618562_n

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *