Съвсем накратко представяме проекта на тези, които досега някак са успели да го пропуснат (по-редовните ни читатели няма как да са сред тях, имайки предвид колко новини сме писали по темата): „The World’s End” е третият филм от така наречената „Cornetto” трилогия, включваща „Shaun Of The Dead” и „Hot Fuzz”, и разказва за петима позастаряващи приятели, които искат да повторят кръчмарски маратон, преборил ги преди 20-тина години.

Важно е още да знаете, че Едгар Райт е режисьор, а в главните роли са Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан. Всички тях можете да видите в най-новите реклами на филма, които включват два ТВ спота, два клипа от типа „зад кулисите” (силно ви ги препоръчваме), както и две нови снимки, на които се открояват Розамунд Пайк и червеното ѝ палто.

Накрая можете да хвърлите и едно око на една малко по-различна реклама, представяща „туристическите” акценти в прекрасното градче Нютън Хейвън, както и на първите плакати (които ще обновяваме и допълваме) на самите кръчми. Тези „плакати” всъщност ще бъдат картички, които посетителите на тазгодишния ComicCon ще могат да съберат и така да си осигурят билети за предварителна прожекция. За нас обаче ще си останат просто плакати, защото и тази година се оказа, че Сан Диего просто не ни е по път.

Започваме със спотовете като най-кратки – за съжаление, няма никакви нови кадри (или поне вълнуващи нови кадри), но пак си заслужават отделеното време.

Следват двата клипа с интервюта, които са общо към осем изключително забавни и интересни минути, в които екипът обсъжда работата с режисьора (и брадата му) и какво точно представлява „сладоледената” трилогия.

Ето я и обещаната „туристическа” реклама, както и кръчмарските плакати.

http://www.youtube.com/watch?v=enrFFYMCl0s

20 години след опит за епичен кръчмарски маратон, петима стари приятели се събират, след като един от тях решава, че е време за ново, безпаметно напиване. Гари Кинг, 40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост, завлича – въпреки протестите им – приятелите от детството в родния им град, където за втори път да се опитат да достигнат заветната кръчма „Краят на света”. Но докато се опитват да помирят миналото с настоящето, те разбират, че истинската борба ще е за бъдеще – не само за тях, но за цялото човечество. И изведнъж „Краят на света” се оказва последният им проблем.

The World’s End” е завършекът на добре познатата ни „Blood and Ice Cream Trilogy” трилогия, наречена още „Three Flavours Cornetto Trilogy”. Режисьор е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан.

Британската премиера е 19 юли 2013, а американската е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *