Докато вземе да се появи дългоочакваният втори пълен трейлър на „Warcraft: Началото”, ще сме толкова „натъпкани” със спотове (тук включваме както кратките 30-секундни, така и удължените едноминутни), че сигурно няма да ни се гледа – и без това не сме кой знае колко ентусиазирани по отношение на филма, а с толкова много кратки реклами ще претръпнем съвсем. А ето, че вчера Universal и Legendary сипаха допълнително „сол в раната” като разпространиха поредния спот.

Защо го пускаме, ще попитате, след като се чувстваме по подобен начин? Ами, защото знаем, че феновете на играта, които чакат филма с нетърпение, нямат нищо против тези реклами и се кефят на абсолютно всеки нов кадър, който не са виждали до момента. А този спот предлага няколко такива. Вижте.

Както споменахме и миналия път, няма какво да коментираме, докато не видим нов качествен трейлър. Дотогава може да се запознаете с общите ни впечатления по темата в новините ни до момента.

Като допълнение може да видите и две не особено оригинални рекламни визии.

Warcraft: Началото Warcraft: Началото

 

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *