През 2019 Netflix ни зарадваха с прекрасния „Russian Doll” – сериал, който се гледа на един дъх, докато задава екзистенциални въпроси, забавлява и си играе с жанровете за добро утро. Сега хитът получава втори сезон, а феновете със сигурност ще се радват да видят любимката си Надя отново в целия й неповторим блясък.

За който не е наясно, „Russian Doll” разказва историята на Надя (Наташа Лион), която умира на 36-ия си рожден ден, след което се събужда във времева примка, заради която е принудена да повтаря трудния ден отново и отново. Надя е груба нюйоркчанка, която пуши като комин и не оставя на най-близките си хора да я обичат, защото й се струва, че постоянно трябва да се защитава и да бъде невероятен badass. Отговорите, които търси, са свързани с миналото й и до голяма степен – с Алан (Чарли Барнет), който е нейна пълна противоположност, но е забит в същото адско повторение на един и същи ден.

На края на първия сезон двамата успяха да се измъкнат от примките си, но сега трябва да има втори и съответно, виждаме новото им предизвикателство – нюйоркското метро и как то е свързано с пътуване във времето. Вижте трейлъра сега:

Един от най-привлекателните и забавни аспекти на първия сезон на „Russian Doll” беше повтарянето на една и съща сцена, но с малки разлики, докато Надя преживява партито за рождения си ден отново и отново. Тук обаче имаме пътуване във времето и вероятно – всевъзможни темпорални линии, заради което изглежда, че ще видим различни версии на едни и същи герои. Цялата концепция винаги ни е радвала и може да донесе възможности за всякакви забавления, както и нови размисли върху естеството на съществуването, което е типа жанрово произведение, което най-много обичаме. А пък и неповторимия опасен чар на Наташа Лион е нещо, към което ще се завърнем с удоволствие.

russina-dolls-poster-season-2-220220411

Russian Doll” е създаден от Наташа Лион, Ейми Полър и Лесли Хедлънд, като Лион е и шоурънър. В главните роли ще видим Наташа Лион, Чарли Барнет, Грета Лий, Ребека Хендерсън, Клои Севини, Ани Мърфи и Шарлто Коупли.

Вторият сезон ще бъде пуснат целия 20 април в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *