Bates Motel

Общо взето, в последно време нямаме много голям късмет с новите сериали, в смисъл такъв, че много малко от тези, които сме си харесали предварително стават за нещо. Списъкът с разочарованията е дълъг, последното от които не много изненадващо се нарича „The Following”, но не можем да отречем, че се намират и точни попадения, като „House of Cards” на Кевин Спейси и Дейвид Финчър, който е чуден и напълно отговори на очакванията ни.

Точно такова попадение се надяваме да бъде и „Bates Motel”, който се явява предистория на класиката „Психо” на Алфред Хичкок,  и наравно с „Ханибал” е сред най-очакваните от нас нови сериали за годината. Всичко, което видяхме от него като реклами до момента, ни допадна и затова имаме доброто усещане, че нещата са се получили.

Дали грешим ще разберем след по-малко от седмица, когато е премиерата на сериала. Ако вие все още не сте сигурни дали ще му дадете шанс, вижте дали първите 6 минути ще ви помогнат да решите.

Единственото, което искаме да кажем като коментар е, че доста ни изкефиха намигванията към „Психо” и се надяваме сериалът да успее да си създаде свои собствени иконични моменти, които в последствие да бъдат цитирани.

След трагичната смърт на съпруга ѝ, в търсене на ново начало, Норма Бейтс купува мотел в полите на идиличното крайбрежно градче „Уайт пайн бей”. Докато тя и синът ѝ Норман свикват с новата обстановка, те откриват, че градът не е какъвто изглежда на пръв поглед и местните внимателно пазят тайните си. Но семейство Бейтс няма да се оставят да бъдат притискани и разигравани и ще направят абсолютно всичко, за да оцелеят и да запазят своите собствени тайни.

За „Bates Motel” отговарят Карлтън Кюз и Кери Ерин, а в ролите са Фреди Хаймор, Вера Фармига, Макс Тиеро, Оливия Кук, Майк Вогъл, Нестор Карбонел и др.

Премиерата е 18 март 2013.

Повече подробности за проекта може да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *