Бързи и яростни 5: Удар в Рио

След като “Бърз и яростен” (ака. “Бързи и яростни 4”) върна старата боксофис слава на поредицата, въпросът бе не дали пета част ще направи много пари, а колко точно.

За първия ден от разпространението си “Бързи и яростни 5: Удар в Рио” е регистрирал 33,2 милиона долара (в това число 3,8 млн. от традиционните среднощни прожекции), което с 9% повече от 30,6 млн. на “Бърз и яростен”, който преди две години финишира със 71 млн. за първия си уикенд. Това е вторият най-голям дебют за петък извън лятото или някой празник, изпреварван само от 40,8 млн. на “Алиса в Страната на чудесата” на Тим Бъртън.

Ако всичко върви нормално, днес в края на деня “Удар в Рио” би трябвало да приключи с около 75-80 млн., което ще е нов рекорд за април за всички времена, както и за годината, издухвайки 39,2 млн. на “Рио”.

Останалите нови предложения за седмицата “Prom”, “Hoodwinked Too! Hood vs. Evilmustered” и “Dylan Dog: Dead of Night” дебютираха незабележимо. Очаквайте повечко подробности за тях, както и за останалите филми от топ 10 в традиционния ни боксофис коментар понеделник сутрин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *