Популярността на „true crime” жанра е по-голяма от всякога, а заедно с това расте и бройката драматични проекти, с които големите студиа и стрийминг платформи се опитват да се възползват, за да натрупат дивиденти. Поредното заглавие, което очакваме на малкия екран в началото на май е „Candy“ на Hulu.

Сериалът разказва за „шокиращите действителни събития“, разиграли се в Тексас през 1980 г., в центъра на които е милата и отзивчива Кенди Монтгомъри, в чиято роля влиза любимата ни Джесика Бийл. Кенди е обикновена домакиня, която привидно води достоен за завиждане живот с хубава къща, добър съпруг и две деца, но когато недоволството и напрежението от нейното състояние на конформизъм се натрупват отвъд предела, всичко кулминира в ужасяващ акт на насилие със смъртоносен резултат.

Вече сме виждали един доста приятен тийзър на „Candy“, но сега е ред на пълния трейлър, който ни дава доста по-добра представа както за атмосферата и сюжета, така и за изпълненията на Джесика Бийл и Мелани Лински, която влиза в ролята на Бети Гор – приятелката на Кенди и важна част от историята.

Ние също се причисляваме към хората, които си падат по „true crime”, и определено имаме интерес да гледаме „Candy“, още повече че това, което виждаме в рекламите, включително в горния трейлър, ни допада много – и като история, и като атмосфера. А черешката на тортата (поне за нас) е Джесика Бийл, която, както вече казахме, харесваме много, но рядко имаме възможност да видим в добра роля – няма да си кривим душите, тя не е от най-добрите актриси. Тук обаче, по всичко изглежда, че се справя повече от отлично, за което свидетелстват и ранните ревюта на сериала.

Вижте и един постер.

candy_xlg

Candy“ е дело на Робин Вайт („Mad Men“, „Lights Out“, „The Expanse“) и Ник Антоска („The Act”, „Channel Zero“, „Hannibal“). Двамата са и изпълнителни продуценти, наравно с Джесика Бийл, Мишел Пърпъл, Алекс Хедлънд и Майкъл Ъпендал („Mad Men“, „Фарго“), който и е режисьор на пилотния епизод. В ролите са Джесика Бийл, Мелани Лински, Шарън Конъли, Даш МакКлауд, Антонела Роуз, Ръсел Томас, Тимъти Симънс, Пабло Шрайбър и др.

Премиерата е на 9 май по Hulu, а следващите епизоди ще дебютират всеки ден, като последният ще бъде на 13 май, петък.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *