Падаме си по Джейсън Бейтман и сме склонни да му прощаваме тъпотиите, в които се снима понякога, и именно той ни привлече към трейлъра на „Disconnect”.

За наша изненада, филмът не се оказа поредната дебилна комедия, а драма, посветена на опасностите на интернет общуването. Можем да го определим като нещо средно между нашенския „Love.net” и „Сблъсъци”, но самият трейлър ще ви даде далеч по-добра представа какво да очаквате.

Честно казано, не ни изглежда зле, но не смятаме, че ще бъде и нещо специално, без значение колко възхваляващи цитати ще наблъскат. При всички случаи обаче ще бъде по-добър от родния напън в тази посока.

Вижте и официалния плакат.

Disconnect - плакат

Disconnect” е игралният дебют на номинирания за „Оскар” режисьор Хенри Алекс Рубин („Murderball”), а в ролите, освен Джейсан Бейтмън, ще видим Пола Патън, Макс Терио, Хоуп Дейвис, Майкъл Никвист, Александър Скарсгард, Франк Грило, Андреа Райсбъро и др.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това… освен, че изглежда обещаващо, не бива да бъде сравнявано с малодушния (и доста плосък) Love.net 😉

    Очакваме го!

  2. „При всички случаи обаче ще бъде по-добър от родния напън в тази посока.“

    Ще видиме… но от операторска гледна точка Love.net е в пъти по-добър от това, което видях в трейлъра на „Disconnect”.

  3. Не бих коментирал ‘операторската работа’ на този етап …

    Трейлърът изненадва – тръгва уж познато – а пък възможните производни се разможават – и задълбават – – – Амбицията явно е да се задълбае малко повече в проблемите на технологичната свързаност, която е резултат или причина за реалната не-свързаност …

    ….. бащата от плаката е като цапардосан – внезапно осъзнавал колко „откачен“ реално е…..
    Убедителните разкази в които протагонистите в началото на знаят това, което ще узнаят бавно и болезнено в рамките на филма са разкошни – аз залагам 50 бона (в лева), че филмът ще става –