“Деца шпиони 4”

Сега, не искаме да ни разбирате погрешно, но милиарди пъти предпочитаме филми като „Деца шпиони” („Spy Kids”) и неговите продължения (колкото и слабовати да са те) пред абоминации като „Операция „Четири Лапи”, „Мечето Йоги” или предстоящия „Смърфовете”.

Филмите от поредицата са едни от много малкото произведения, при които определението „детски филм” наистина може да служи за оправдание за нелеп сюжет или история или пък за нереалистична визия. Освен това, те не могат да се оплачат от липса на творческо въображение, което ни припомня какво означаваше да си дете и как една обърната табуретка ставаше космически кораб, с който борехме безбройните орди злодеи.

От това, което виждаме, по всяка вероятност първият филм ще си остане най-добрия в серията. Въпросът е къде точно ще се класира тази част – по-близо до приличната втора или до откровено слабата трета.

Не можем да си обясним как от един от най-желаните и обожавани секс символи в целия свят, Джесика Алба успя да стигне до там, че споменаването на името й предизвиква само и единствено незаинтересованост. И не казваме това, защото тя участва в този филм – в поредицата са се появявали, а както виждаме и продължават да се появяват известни и уважавани актьори – просто отбелязваме един факт, който витае в общественото пространство от доста време насам. Положението е такова, че дори и полуразсъблечените й появи не могат да ни зарадват.

Както всички филми от серията досега и „Spy Kids: All the Time in the World” е режисиран от Робърт Родригес. В ролите ще видим Джесика Алба, Джереми Пивен, Джоуел МакХейл, Роуън Бланчард, Мейсън Кук, Дани Трехо, Алекса Вега, Дарил Сабара, Рики Джервейс като гласа на кучето и Антонио Бандерас.

Българската премиера на филма е на 2 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Бахти повърнята! Тва дори не изглежда кат трейлър за истински филм, а като трейлър за дипломната работа на някой студент. Тоя Родригес определено не е добре, ама явно различните години лудостта в различни посоки избива. Тая година определено няма да го уважа, но филмето ще направи в пъти повече от миналогодишния "Мачете", който беше оценен по достойнство от шепа хора.

  2. Обърнатата табуреткаааааааа!!!!

    Дринов, честно, ако не бях вече женен щях да ти предложа нещо…!!!!

  3. @Алекс

    Човека си прави филмчета за децата, какво искаш!?

    @HerMamut

    Какво щеше да предложиш? 🙂

    Сериозно за табуретката – отдолу още ми седят нарисуваните уреди за управление оръжия и т.н. 🙂 🙂

  4. Е как какво?! 😉 🙂

    Ама съвсем сериозно за табуретката бе, моята пък беше пиратски кораб!!!!!

  5. Eми така си бяха нещата с табуретките, к'во. Моята обаче беше плавателен съд също, не летателен 🙂

  6. Никога не съм бил чак такъв фен на… плавателните съдове в приключенските истории. 🙂

    Виж, корабите от "Star Wars" и "Седморката на Блейк" ми докарваха оргазъм, много преди да знам какво е това! 🙂 🙂

  7. Ама естествено!!!! 🙂 🙂 🙂 Как иначе да се прескача от планета на планета!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

  8. 🙂 🙂 🙂

    На Владая, където си прекарвах летата имаме два парка, един до друг – така наречените "Горният и Долният парк" и двата имат кълбета. Заставахме в едното кълбо, казвахме си на гривните "Джена телепортирай ме" и с яко търчене се телепортирахме до другото! 🙂 🙂

    Ех, какъв кеф беше! Много ми липсва това време. 🙁