Не е тайна, че въпреки не особено впечатляващите ѝ актьорски заложби, ужасно много харесваме Джесика Бийл – намираме я за „страшен бонбон“. Затова не бихме пропуснали да я гледаме като истински страшен „бонбон“ в предстоящия сериал на Hulu „Candy“, вдъхновен от „шокиращи действителни събития“, които се случват в Тексас през 1980 г.

Бийл влиза в ролята на печално известната Кенди Монтгомъри – обикновена домакиня, която привидно води достоен за завиждане живот с хубава къща, добър съпруг и две деца. Но когато недоволството и напрежението от нейното състояние на конформизъм се натрупват отвъд предела, всичко кулминира в ужасяващ акт на насилие със смъртоносен резултат.

Ако не сте запознати с истинската история, отбелязваме, че важна част от нея е Бети Гор – приятелката на Кенди, чиято роля се изпълнява от чудесната Мелани Лински („Away We Go“). Вижте първия тийзър трейлър на „Candy“.

На този етап, видяното ни допада много. Също така Джесика Бийл изглежда повече от страхотно като Кенди Монтгомъри и ни се струва, че ще направи повече от добра роля.  Да, в началото казахме че актьорските ѝ заложби не са особено впечатляващи, но истината е, че има и добри изпълнения, като тези в „Hitchcock“ и „The Sinner“, например. Също така, истинската историята е доста любопитна, пък и по принцип харесваме подобни филми и сериали, така че със сигурност ще хвърлим око на „Candy“, щом дебютира в началото на май.

jb1-20220318

Candy“ е дело на Робин Вайт, позната с работата си по „Mad Men“, „Lights Out“ и „The Expanse“, и създателя на „The ActНик Антоска, в чиито кредити се включват и сериали като „Channel Zero“ и „Hannibal“. Двамата са и изпълнителни продуценти, наравно с Джесика Бийл, Мишел Пърпъл, Алекс Хедлънд и Майкъл Ъпендал („Mad Men“, „Фарго“), който и е режисьор на пилотния епизод.

В ролите са Джесика Бийл, Мелани Лински, Шарън Конъли, Даш МакКлауд, Антонела Роуз, Ръсел Томас, Тимъти Симънс, Пабло Шрайбър и др.

Премиерата е на 9 май по Hulu, а следващите епизоди ще дебютират всеки ден, като последният ще бъде на 13 май, петък. На петък 13-и (но юни) се случват фаталните събития в историята.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *