Първият поглед към анимето „The Witcher: Nightmare of the Wolf“ беше кратичък, демоничен и абсолютно ефективен – незабавно си отбелязваш как лесно и бързо ще дадеш един-два часа на фентъзи-предисторията за младостта на учителя на добре познатия ни Гералд от Ривия. И тъй като остава точно месец до дебюта на рисуваното приключение, Netflix няма да пропуснат да подгреят аудиторията с още един, вече по-сериозен трейлър. Все пак едно е да разчиташ на сериозната база фенове на „Вещерът“, и съвсем друг е рискът да въведеш „spin-off“ сюжет, при това чрез медия, която не е толкова лесна/благодатна за комуникация и реклама – малко неща могат да се сравнят с бялата перука над свъсените вежди на Хенри Кавил, колкото и да се противяха заклетите почитатели на този „дискусионен“ кастинг…

Вижте как изглежда младият вещер Весемир в новия, рисуван вълчи сюжет:

Дълбоките размишления и тегобата на грижите на света все още изчакват „в засада“ – очевидно за да се стоварят на плещите на Гералд, докато Весемир, горе-долу на неговите години, се забавлява с гонитби на чудовища и унищожаването им в опасни приключения, за които събира надлежно съответното монетно заплащане. Неизбежно е в един момент да се наложи на младия вещер да се изправи пред демоните на своето минало (ууу, от тези прочути „демони“ най-често ни побиват тръпки!).

Героите в „The Witcher: Nightmare of the Wolf“ говорят с гласовете на Тео Джеймс, Лара Пулвър, Греъм МакТавиш, Мери Макдонъл и др. В предишната новина се говореше за Ким Бодниа – фактът, че тук не е споменат сред актьорите, може би се дължи на неволен пропуск; само след месец ще чуем кой е наличен в историята и кой е останал извън нея.

Тази анимация е част от „голямата схема“ на Netflix за възможно най-широко популяризиране на историите за Вещерът, като комбинацията включва основния сериал, нова игрална поредица-предистория на име „Blood Origin“ (замисълът за събития, които са се случвали 12 века преди времето на Гералд от Ривия), и всички останали допълнителни филми/анимации, които излязат междувременно и покрай тях.

The Witcher: Nightmare of the Wolf“ е в готовност да се появи в стрийминг-платформата на 23 август 2021. Ще очакваме коментари и впечатления! 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *